Δημιουργήστε τη δική σας ιστορία κόμικς! Διασκεδάστε μαθαίνοντας!

http://www.makebeliefscomix.com/Comix/?comix_id=17270484C859158

Ξεκινώντας
Αποκτήστε την πεποίθηση ότι οι χαρακτήρες σας μπορούν να μιλήσουν ο ένας στον άλλο!
Χρησιμοποιήστε το scroller κάτω από την οθόνη για να δείτε όλους τους χαρακτήρες. Κάντε κλικ σε ένα χαρακτήρα, αντικείμενο ή σκηνή, μπαλόνι ή πίνακα εντολών για να εμφανιεί  στο παράθυρο επιλογής. Στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε κόκκινα βέλη κάτω από το παράθυρο επιλογής για να επιλέξετε το συναίσθημα,  το αντικείμενο, το μέγεθος μπαλονιού, η σκηνή ή η ομάδα των εντολών που θέλετε. Κάντε κλικ στο πρόσωπο, αντικείμενο, σκηνή, μπαλόνι, σκηνή ή ομάδα εντολών στο παράθυρο επιλογής για να το μετακινήσετε στον πίνακα. Προσθέστε επιπλέον χαρακτήρες, μπαλόνια, αντικείμενα, σκηνές, πάνελ  και αναζητήστε  και το χρώμα του φόντου. Γράψτε λέξεις στα μπαλόνια για να ξεκινήσει την ιστορία σας. Καλή διασκέδαση!

Για να επιλέξετε ένα αρχικό χαρακτήρα κάνετε κλικ πάνω στην εικόνα και θα εμφανιστεί το παράθυρο επιλογής. Κάντε κλικ στο κόκκινο βέλος εναλλαγής για να πάρει τη διάθεση που επιθυμείτε – χαρούμενος, λυπημένος, θυμωμένος ή ανήσυχος. Κάντε κλικ ξανά στο παράθυρο επιλογής για να μεταβεί ο χαρακτήρας στον πίνακα.  Μπορείτε επίσης να αναστρέψετε την κατεύθυνση του χαρακτήρα, κάνοντας κλικ στο εργαλείο «flip»  στα αριστερά.

Ίσως ο χαρακτήρας της επιλογής σας θέλει ένα φίλο ή δύο για να μιλήσει για – κάντε διπλό κλικ στην εικόνα (ες) που θέλετε να προσθέσετε στον πίνακα. Τώρα, τι είναι στο μυαλό του χαρακτήρα σας; (Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τους χαρακτήρες για να εκφράσουν αυτό που είναι στο μυαλό σας). Ξεκινήστε τον χαρακτήρα σας να μιλάει ή να σκέφτεται κάνοντας κλικ σε μια συζήτηση ή σκέψη μπαλόνι (BALLOONS) στο παράθυρο επιλογής. Κάντε κλικ στο μπαλόνι για να το φέρετε επάνω στον πίνακα και πληκτρολογήστε λέξεις σε αυτό. Γράψτε διάλογο σαν οι χαρακτήρες να μιλούν ή να σκέφτονται ζωντανά  ή να συζητούν  μια ιδέα, μια κατάσταση, ένα πρόβλημα, μια επιθυμία, ένα συναίσθημα ή συγκίνηση. Δώστε τους ονόματα.

Μήπως κάτι παράξενο, αστείο, ή φοβερό πρόκειται να συμβεί σήμερα; Οι χαρακτήρες μπορούν να εξηγήσουν τις σκέψεις τους σχετικά με την εργασία ή το σχολείο ή την οικογένεια, τους φίλους ή τα αγαπημένα τους βιβλία, τηλεοπτικά προγράμματα ή τις ταινίες, τη μουσική, τους ανθρώπους, τα τρόφιμα ή τα χόμπι. Είναι φίλοι ή εχθροί; Θα αγαπά  ή θα ενοχλή ο  ένας τον  άλλο; Ποια είναι τα προβλήματα τους ή τί τα δυσαρεστεί;  Είναι ένας από αυτούς ένας σοφός άνθρωπος, ένας άλλος ντροπαλός; Σκεφτείτε ένα φόντο και μην ξεχάσετε να επιλέξετε το χρώμα του φόντου που σας αρέσει (ΦΟΝΤΟ).
Ώρα τώρα να τελειώσει η ιστορία σας. Συνεχίστε  το διάλογό σας και φέρετε την ιστορία κόμικς σας σε ένα συμπέρασμα. Μπορεί   η ιστορία σας να έχει μια ζωντανή ή μια ευτυχισμένη ή θλιβερή κατάληξη. Μπορεί να προσθέτετε απλά ένα «πρέπει να συνεχιστεί» στον πίνακα εντολών και να το αφήσετε να το συνεχίσετε για αύριο.

Όταν έχει ολοκληρωθεί η τελική ιστορία κάντε κλικ στο πάνελ για το επόμενο βέλος  και δώσετε  ένα αντίγραφο που μπορείτε να εκτυπώσετε και να χρωματίσετε  ή μπορείτε να στείλετε με το email σας την ταινία σε ένα φίλο. Μπορείτε να αποστείλετε την ταινία, επίσης, να στείλετε την ιστορία σας στο  comix @ makbeliefscomix και η εταιρία θα εκτυπώσει μερικά από αυτά που λαμβάνει. Παρακαλούμε στείλτε μας τα σχόλιά σας μέσω e-mail σχετικά με αυτό το παιχνίδι και πώς μπορούμε να τη βελτιώσουμε.

Advertisements
Περί

Είμαι θεολόγος, εργάζομαι στο 2ο Γυμνάσιο Καλύμνου, Δωδεκάνησα και είμαι υπεύθυνη πολιτιστικού προγράμματος και έργου etwinning με θέμα μια διαδικτυακή εφημερίδα ελληνική με σχολεία της Ελλάδος και ευρωπαϊκή με κύρια γλώσσα τα αγγλικά και σε συνεργασία με 12 ευρωπαϊκά σχολεία και 10 ελληνικά. Στόχος μου είναι τα έργα αυτά να βοηθήσουν τα παιδιά να αγαπούν να μαθαίνουν πώς να μαθαίνουν με τρόπο ευχάριστο, να ψυχαγωγούνται κυριολεκτικά, να μάθουν να συνεργάζονται και να αναγνωρίζουν στο πρόσωπο του συμμαθητή τους το πρόσωπο του Θεού τους, δηλαδή ένα πρόσωπο ανεπανάληπτο σε αξία, μοναδικό και άξιο να μοιάσει στον Θεάνθρωπο Χριστό, προκειμένου η ζωή του να αποκτήσει το πραγματικό της νόημα : τη θέωση εν Χριστώ Ιησού.

Αναρτήθηκε στις Μουσική-Χορός-Ζωγραφική-Τέχνες-Ποίηση-Λογοτεχνία, Πές μου ένα παραμύθι...

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Έγγραφα Αρχείων

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

Μαζί με 17 ακόμα followers

Στατιστικά...
  • 64,718 επισκέψεις
kalymnosola

Όλα όσα συμβαίνουν στην Κάλυμνο

Marianna M.

Handmade jewelry with Polymer Clay and Macramé - Cavandoli knots - Χειροποίητα κοσμήματα με πολυμερή πηλό και Macramé – Cavandoli κόμπους

religious

A fine WordPress.com site

My Blog

The greatest WordPress.com site in all the land!

Il Blog di Tino Soudaz 2.0

Provando tanto, prima o poi riesco anche se tante cose continuo a non capirle

Α1 - 2ο Γυμνάσιο Καλύμνου

Ζώντας στην κοινωνία της Πληροφορίας

Twitterova družina

nove tehnologije u nastavi

Diving in the Oceans of Knowledge!

A Journey with Our Journal

"Η βασιλεία του Θεού εντός υμών εστιν..."

ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ Ι.Μ. ΚΑΛΥΜΝΟΥ-ΛΕΡΟΥ-ΑΣΤΥΠΑΛΑΙΑΣ

Effective Social Networking

How to be an Effective Member of the Top Social Networking Sites

kgerogianni

A topnotch WordPress.com site

ExploreDreamDiscover Talks

Travel, culture, food, and perception

taste of colours

everything has got taste

The Student Gazzete

Getting to know us

XML

4 out of 5 dentists recommend this WordPress.com site

The WordPress.com Blog

Ζώντας στην κοινωνία της Πληροφορίας

The Student Gazette

Getting to know us

Gluten Free Gus

Baking Joy Into Every Gluten-free Bite

Αρέσει σε %d bloggers: